Ville Haapasalo kruunaa grilliruokien kuninkaaksi Jamaikalla nauttimansa aterian, josta oli mahtailu kaukana – "Välineinä olivat lapio, tuli ja banaaninlehdet"

Näyttelijä-ravintoloitsija Ville Haapasalo on innostunut grillaamisesta. Lihatiskeiltä Haapasalon grilliin päätyy useimmiten lihaa, jota hänen mukaansa ei arvosteta tarpeeksi Suomessa.

Näyttelijä-ravintoloitsija Ville Haapasalo on maailmanmatkoillaan saanut lautaselleen muun muassa kahden kilon pihvin rotevien nautojen ja tirisevien grillien luvatussa maassa Texasissa. Grilliruokien kuninkaaksi hän kuitenkin kruunaa Jamaikalla valmistetun aterian, josta oli mahtailu kaukana.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi