Etlarin eväät: Lohiburgerit

Perjantain herkkuhetkeen sopii mehevät lohiburgerit. Burgerin väliin sujahtaa maukas lohipihvi, raikkaita kasviksia ja tillipestoa.

Lohiburgerit

Kalapihvit:

1 sipuli

400 g fileoitua lohta

2 kananmunaa

1 dl ruokakermaa

1 dl korppujauhoja

1/2 sitruunan mehu

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1 dl tillisilppua

Lisäksi: ruispalaleipää, tillipestoa, salaattia, suolakurkkua, tomaattia, sipulia

1 tlk ranskankermaa

1. Kuori ja hienonna sipuli. Jauha kala monitoimikoneessa ja lisää muut ainekset. Sekoita hyvin.

2. Nostele lusikalla murekeseosta paistinpannuun ja tasoittele pihveiksi (n.10-12 kpl).

3. Paista pihvit rasvassa molemmin puolin miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi noin 3 minuuttia/puoli.

4. Paahda leivät. Levitä pestoa leiville.

5. Kokoa hampurilaisten väliin salaattia, kalapihvejä, suolakurkkua, sipulia, tomaattia ja ranskankermaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut