Etlarin eväät: Kinkkukiusaus

Uunissa kypsennettävät vuoat, laatikot ja kiusaukset ovat perinteisiä yhden astian ruokia.

Kinkkukiusaus

800 g pakaste peruna-sipulisekoitusta tai suikaloi itse

300 g kinkkusuikaleita

4 dl ruokakermaa

suolaa ja mustapippuria

1. Lado puolet peruna-sipulisekoituksesta uunivuokaan.

2. Lisää päälle kinkkusuikaleet ja mausteet.

3. Lisää loput peruna-sipulisekoituksesta päälle.

4. Kaada kerma päälle.

5. Kypsennä 200 asteessa noin tunti. Suojaa foliolla, jos pinta alkaa liikaa ruskistua.

6. Anna vetäytyä hetki.

7. Tarjoa raastesalaatin kera.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Heidi kamppaili oman jaksamisensa kanssa, kunnes sai avukseen Sinin

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut