Etlarin eväät: Kinkkukiusaus

Uunissa kypsennettävät vuoat, laatikot ja kiusaukset ovat perinteisiä yhden astian ruokia.

Kinkkukiusaus

800 g pakaste peruna-sipulisekoitusta tai suikaloi itse

300 g kinkkusuikaleita

4 dl ruokakermaa

suolaa ja mustapippuria

1. Lado puolet peruna-sipulisekoituksesta uunivuokaan.

2. Lisää päälle kinkkusuikaleet ja mausteet.

3. Lisää loput peruna-sipulisekoituksesta päälle.

4. Kaada kerma päälle.

5. Kypsennä 200 asteessa noin tunti. Suojaa foliolla, jos pinta alkaa liikaa ruskistua.

6. Anna vetäytyä hetki.

7. Tarjoa raastesalaatin kera.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut