Etlarin eväät: Salsabroileria uunissa

Innostutaan kokeilemaan uutta ja tutustutaan erilaisiin raaka-aineisiin ja ruoanvalmistusmenetelmiin.

Salsabroileria uunissa

tilkka öljyä

4 broilerin rintafileetä

suolaa, broilerimaustetta

4 valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 sipuli silppuna

2 dl mietoa meksikolaista salsakastiketta

2 dl ruokakermaa

1 dl juustoraastetta

1. Lado broilerinfileet uunivuokaan. Mausta suolalla ja broilerimausteella.

2. Kypsennä uunissa noin 15 minuuttia. Valmista sillä välin kastike.

3. Sekoita kerma ja salsakastike keskenään.

4. Silppua sipuli ja valkosipuli joukkoon.

5. Kaada seos fileiden päälle ja ripottele hieman juustoraastetta päälle.

6. Jatka kypsennystä noin 20 minuuttia.

7. Tarkista kypsyys. Tarjoa riisin tai perunoiden ja salaatin kera.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut