Etlarin eväät: Villiyrttiletut

Luonnonyrtit täydentävät jokapäiväistä ruokavaliotamme. Niiden keräily on myös hyvää hyötyliikuntaa.

Villiyrttiletut

5 dl maitoa

2 munaa

1 ½ dl vehnäjauhoja

1 ½ dl grahamjauhoja

½ tl suolaa

1/2 tl kuivattua mäkimeiramia

2 rkl öljyä

4 rkl nuoria silputtuja vuohenputkenlehtiä tms.

1. Sekoita kaikki muut aineet paitsi villivihannessilppu taikinaksi.

2. Anna turvota noin puoli tuntia.

3. Lisää villivihannes silppu.

4. Paista taikinasta pieniä tai isoja lettuja.

5. Tarjoa salaatin kera tai jälkiruokana hillon/marjojen kanssa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut