Etlarin eväät: Korvasienifajitat

Esikäsitellyt korvasienet = sienet keitetty kahteen kertaan väljässä vedessä (1 osa sieniä, 3 osaa vettä), 5 minuuttia /kerta, vesi vaihdettava välillä ja vesi heitettävä pois. Huuhtele sienet huolellisesti keittämisten välillä sekä lopuksi. Huomioi keittämisen aikana hyvä tuuletus.

Korvasienifajitat

300 g naudan fileesuikaleita

2 rkl öljyä

1 pss fajitamausteseosta

noin 2 dl vettä

1 punasipuli

2 paprikaa

1/2 kesäkurpitsaa

3 dl esikäsiteltyjä, hienonnettuja korvasieniä

2 dl fetakuutioita

8 ohutta rieskaa tai 8 tortillaa

salaatinlehtiä

1. Huom! Tarkista korvasienten oikea esikäsittely.

2. Ruskista lihasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

3. Lisää joukkoon mausteseos ja vesi. Anna hautua muutama minuutti.

4. Paloittele kuorittu sipuli, suikaloi paprikat ja paloittele kesäkurpitsa.

5. Yhdistä muut aineet paitsi feta lihan joukkoon ja hauduta, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

6. Lisää tarvittaessa hieman vettä pannulle. Lisää lopuksi fetakuutiot. Tarkista täytteen maku.

7. Lämmitä rieskat tai tortillat mikrossa ja levitä päälle salaatinlehti ja täytettä.

8. Kääri rullalle ja tarjoa heti.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut