Etlarin eväät: Keväinen porkkanasalaatti

Valitse kasvikset ja marjat sesongin mukaan. Satokausituotteet ovat edullisia ja niiden maku on parhaimmillaan.

Keväinen porkkanasalaatti

3–4 porkkanaa

pala varhaiskaalia

1 kevätsipuli varsineen

1 dl nuoria vuohenputkia

pieni purkki ananasmurskaa

kastike:

1 dl kermaviiliä

ripaus suolaa, sokeria ja pippuria

tilkka viinietikkaa

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2. Suikaloi kaali hienoksi.

3. Hienonna kevätsipuli ja vuohenputken lehdet.

4. Mausta kermaviili suolalla, sokerilla, pippurilla ja tilkalla viinietikkaa.

5. Sekoita kaikki salaattiainekset keskenään ja laita tarjoilukulhoon.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut