Etlarin eväät: Grillatut broileripihvit ja kasvis-salsa

Grillikausi alkaa ilmojen lämmetessä ja jatkuu koko kesän. Puhdista grilli käytön jälkeen huolellisesti, seuraavalla kerralla on ilo taas alkaa kokkailemaan.

Grillatut broileripihvit ja kasvis-salsa

4 ohutta broilerinleikettä (noin 400 g)

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

1-2 tl mango-curry mausteseosta

öljyä

Kasvis-salsa:

½ kurkku pieninä kuutioina

1 punainen paprika pieninä kuutioina

2 tomaattia pieninä kuutioina

3 rkl öljyä

2 rkl omenaviinietikkaa

suolaa, rouhittua mustapippuria

1 dl kesäsipulisilppua

0,5 dl tuoretta persiljasilppua

1. Sekoita kuivat mausteet ja öljy keskenään lautasella ja painele lihat molemmilta puolilta mausteseoksessa.

2. Anna lihojen maustua ja lämmetä huoneenlämpöisiksi ainakin puoli tuntia.

3. Sekoita kasvis-salsan kaikki aineet keskenään. Anna maustua hetki.

4. Paista pihvejä grillissä 3-4 minuuttia kummaltakin puolelta tai kunnes kypsiä.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut