Etlarin eväät: Lämmin kasvis-kalasalaatti

Kaksi kala-ateriaa viikossa ja valitse kestävästi kalastettua kotimaista luonnonkalaa jos sitä on saatavilla.

Lämmin kasvis-kalasalaatti

1 kesäkurpitsa

1 fenkoli

1 sipuli

250 g vihreitä papuja (pakaste käy)

2 tomaattia

2 rkl tuoretta tilliä

1 prk kalasäilykettä (esim. suomalaista luonnonkalaa savustettuna n. 120 g)

Kastike:

½ sitruunanmehu

2 rkl omenaviinietikkaa

4 rkl rypsiöljyä

½ tl suolaa ja mustapippuria

1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

2. Kuori sipuli ja pilko kaikki kasvikset ja laita laakeaan uunivuokaan.

3. Sekoita kastikeainekset ja kaada kastike kasvisten päälle.

4. Laita päälle tilli ja kalasäilyke öljyineen. Voit laittaa kalasäilykkeen salaattiin myös kypsennyksen jälkeen.

5. Kypsennä uunissa noin 20 minuuttia.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut