Etlarin eväät: Raparperipaistos

Hillona, juomissa, piiraissa, kiisselinä ja kakuissa – ja monin muin tavoin maistuu raparperi.

Raparperipaistos

500 g raparperia

1.5 dl fariinisokeria

pinnalle:

100 g margariinia tai voita

2,5 dl kaurahiutaleita

1 dl sokeria

1 dl vehnäjauhoja

2 tl kanelia tai kardemummaa

1. Leikkaa raparperin varret pieniksi paloiksi ja laita ne voidellun uunivuoan pohjalle.

2. Ripottele päälle fariinisokeria.

3. Nypi muut ainekset muruiseksi seokseksi ja ripottele se raparperipaloille.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia. Anna vetäytyä hetki.

5. Tarjoa vaniljakastikkeen, jäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut