Etlarin eväät: Tomaattinen tonnikalapasta

Ota lapset mukaan ruoanvalmistukseen ja kodin askareisiin. Lapset voivat sekoittaa aineksia, pestä, kuoria ja pilkkoa kasviksia iän ja taitojen mukaan.

Tomaattinen tonnikalapasta

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

200 g herkkusieniä

1 rkl öljyä

2-3 tl yrttisekoitusta

2 tl hunajaa

2 rkl chilikastiketta

1 tlk (500 g) tomaattimurskaa

1 kalaliemikuutio

2 prk tonnikalaa

mustapippuria, (suolaa)

300–350 g täysjyväpastaa

1. Kuori ja hienonna sipulit.

2. Puhdista ja pilko sienet.

3. Kuullota sipuli öljyssä, lisää herkkusienet ja haihduta hiukan.

4. Lisää tomaattimurska, mausteet ja tonnikala ja hauduta noin 10 minuuttia. Lisää hunaja.

5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada vesi pois.

6. Sekoita pasta kastikkeeseen tai tarjoa erikseen.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut