Etlarin eväät: Särkikalalevite

Kestävästi toimiminen vahvistaa ihmisen kokemusta siitä, että jokainen pystyy teoillaan edistämään kestävää kehitystä.

Särkikalalevite

300 g särkikalasäilykettä

1 prk ranskankermaa

0,5 dl hienonnettua ruohosipulia

2 rkl sitruunamehua

1 rkl hienonnettua tilliä

ripaus mustapippuria myllystä

koristeeksi esimerkiksi ruohosipulia

1. Valuta särki siivilässä.

2. Yhdistä kulhossa särki, ranskankerma, ruohosipuli, tilli, sitruunamehu ja mustapippuri ja sekoita.

3. Peitä kulho ja jätä jääkaappiin muutamaksi tunniksi ennen tarjoilua.

4. Koristele ennen tarjoilua esimerkiksi ruohosipulilla.

5. Tarjoile siemennäkkileivän kanssa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut