Etlarin eväät: Kuskuspannu

Ota paistisuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen niiden paistamista ja saat mehevämmän lopputuloksen.

Kuskuspannu

3 dl vettä

2 dl kuskusia

1 pieni kesäkurpitsa

1 päärynä

0,5 sitruunan mehu (n. 2 rkl)

1 rkl rypsiöljyä

250 g broilerin paistisuikaleita

1 tl curryjauhetta

(1 dl kuivattuja karpaloita)

1 tl suolaa ja ripaus mustapippuria

0,5 ruukkua lehtipersiljaa

Lisäksi kreikkalaista jogurttia

1. Kiehauta vesi vedenkeittimellä ja sekoita kulhossa vesi ja kuskus. Anna turvota noin 5 minuuttia.

2. Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Kuori päärynä ja pilko se paloiksi.

3. Huuhtele sitruuna, halkaise se ja purista puolikkaasta mehu.

4. Paista paistisuikaleet kypsiksi rypsiöljyssä paistokasarissa. Mausta curryjauheella ja suolalla.

5. Lisää broilerinsuikaleiden joukkoon kesäkurpitsaraaste ja sekoittele noin 5 minuuttia.

6. Lisää joukkoon myös muut ainekset ja kääntele seosta toiset 5 minuuttia.

7. Mausta pannu suolalla, mustapippurilla ja tuoreella lehtipersiljalla. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.

8. Tarjoa kuskuspannu kreikkalaisen jogurtin kanssa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut