Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Etlarin eväät: Italianpata

Itse tehty ruoka säilyy jääkaapissa 2-3 päivää (+2-5 °C). Jos haluat pakastaa ruokaa, se kannattaa pakastaa heti jäähdyttämisen jälkeen valmistamispäivänä.

Italianpata

400 g nauta-sikajauhelihaa

mustapippuria, suolaa ja jauhelihamaustetta

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 prk (370 g) yrteillä maustettua tomaattimurskaa

2 rkl tomaattisosetta

4 dl vettä

1 lihaliemikuutio

2,5 dl rakettispagettia tai täysjyväpastaa

200 g pakaste herne-maissi-paprikaa

hienonnettua persiljaa

1. Paahda jauheliha pannulla. Mausta pippurilla, suolalla ja jauhelihamausteella.

2. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet ja lisää ne pannulle ja anna pehmetä.

3. Kaada seos kattilaan ja lisää joukkoon tomaattimurska ja -sose, vesi, liemikuutio ja spagetti.

4. Anna padan kypsyä noin 10-15 minuuttia. Lisää lopuksi herne-maissi-paprika ja kuumenna.

5. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.