Etlarin eväät: Kanapuikot

Kasvata kasvisten määrää. Raasta porkkanaa, palsternakkaa, kesäkurpitsaa tai omenaa jauhelihataikinaan.

Kanapuikot

400 g broilerinjauhelihaa

2 porkkanaa raastettuna

1 omena raastettuna

1 dl kaurahiutaleita

1 murskattu valkosipulinkynsi

2 tl kuivattuja yrttejä

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria

1 tl currya

1 tl paprikajauhetta

1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna taikinan turvota 15 minuuttia.

2. Muotoile kostutetuin käsin puikoiksi ja laita uunipellille leivinpaperin päälle, tulee noin 15 kpl.

3. Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut