Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Etlarin eväät: Jauhelihabolognese

Luomu tarkoittaa luonnonmukaista tuotantotapaa, joka säästää luonnonvaroja.

Jauhelihabolognese

400 g jauhelihaa

1 rkl öljyä

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 porkkana

1 rkl öljyä

1 tl balsamiviinietikkaa

1 tl sokeria

suolaa, mustapippuria

1 tl kuivattua basilikaa

1 prk (400 g) tomaattimurskaa

1 lihaliemikuutio

2 dl vettä

2 rkl tomaattisosetta

tarjoiluun spagettia, juustoraastetta

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.

3. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha, mausta suolalla ja pippurilla.

4. Lisää joukkoon sipuli, valkosipuli ja porkkana.

5. Lisää joukkoon pannulle balsamiviinietikka, sokeri ja basilika.

6. Lisää tomaattimurska. Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhteluliemi pannulle.

7. Lisää lihaliemikuutio ja mittaa joukkoon tomaattisose.

8. Hauduta 10–15 minuuttia. Tarkista maku ja mausta mieleiseksi.