Etlarin eväät: Kalaa intialaisittain

Voit hyödyntää eri kalalaatuja, kuten pakasteturskaa tai -seitiä.

Kalaa intialaisittain

1 sipuli

2 valkosipulin kynttä

2 rkl öljyä

2 tl curryjauhetta

800 g tomaattimurskaa

400 g pakastekalaa

1 rkl garam masala -mausteseosta

2 tl sokeria

1 tl suolaa

2 dl kreikkalaista jogurttia

Lisäksi viljalisäkettä, jogurttia ja tuoretta korianteria

1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli paistokasariin.

2. Lisää öljy ja kuullota muutaman minuutin ajan, kunnes sipuli on pehmeää. Sekoita joukkoon curryjauhe ja jatka kuullottamista hetki.

3. Lisää tomaattimurska ja anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 10-15 minuuttia.

4. Kuutioi kala suurehkoiksi paloiksi ja lisää kastikkeeseen. Anna hautua noin 5 minuuttia, kunnes kala on kypsää.

5. Mausta kastike garam masala -mausteseoksella, suolalla ja sokerilla.

6. Kääntele jogurtti varovasti joukkoon.

7. Tarjoile viljalisäkkeen, jogurtin ja tuoreen korianterin kanssa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut