Etlarin eväät: Kinkkupasteijat

Isänpäivänä nautitaan itsetehdyistä lämpimäisistä ja vaihdetaan kuulumisia yhteisen pöydän ääressä.

Kinkkupasteijat

1 pkt (500g) lehtitaikinalevyjä

100 g kinkkusuikaleita

½ suippopaprika

150 g tuorejuustoa

½ dl hienonnettua persiljaa

mustapippuria

Voiteluun: kananmunaa

Pinnalle: seesaminsiemeniä

1. Levitä taikinalevyt leivinpaperin päälle sulamaan.

2. Kuutioi suippopaprika pieniksi.

3. Sekoita kinkkusuikaleet, paprika, persiljasilppu ja mustapippuri tuorejuuston joukkoon.

4. Leikkaa taikinalevyt puoliksi.

5. Laita taikinaneliöiden keskelle reilu lusikallinen täytettä.

6. Kostuta veteen kastetulla sormella kaksi neliön vastakkaista kulmaa ja nipistä kulmat yhteen.

7. Voitele pasteijat kananmunalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä.

8. Paista 225 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 15 minuuttia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.