Etlarin eväät: Lampaankyljyksiä ja fetakastiketta

Kauniisti koristellut pääsiäismunat, rairuoho sekä narsissit ja tulppaanit tuovat kotiin ihanan pääsiäistunnelman. Hyvää pääsiäistä!

Lampaankyljyksiä ja fetakastiketta

8 lampaankyljystä

voita tai öljyä

suolaa, mustapippuria

yrttimaustetta, esim. rosmariinia

1 dl laimennettua sitruunamehua tai

valkoviiniä

1 dl ruokakermaa

1 rkl soijakastiketta

100 g fetajuustoa

1. Kuumenna rasva ja ruskista kyljykset molemmin puolin.

2. Ripottele pinnalle suolaa, mustapippuria ja jotain yrttimaustetta.

3. Pidä kyljykset lämpiminä esimerkiksi foliolla peitetyssä vuoassa.

4. Kaada paistinpannuun sitruunamehu/viini ja kerma ja sekoita hyvin kyljyksistä irronneen nesteen joukkoon.

5. Lisää soijakastike ja murennettu fetajuusto. Anna kastikkeen kiehua jonkin aikaa.

6. Kaada kastike kyljysten päälle ja tarjoa uuniperunoiden kera.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut