Etlarin eväät: Porkkanaletut

Kauniin väriset porkkanaletut voi tarjoilla suolaisen tai makean lisukkeen kera.

Porkkanaletut

1 hienonnettu sipuli

1 rkl öljyä

2 munaa

6 dl maitoa

1 dl kaurahiutaleita

2 dl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

0,5 dl öljyä

3 dl porkkanaraastetta

Paistamiseen: margariinia tai öljyä

1. Kuori ja hienonna sipuli ja kuullota sitä pannulla tilkassa öljyä.

2. Riko munat kulhoon ja vatkaa puolet maidosta joukkoon.

3. Lisää kaurahiutaleet ja jauhot hyvin sekoittaen.

4. Lisää suola, öljy ja loput maidosta sekä porkkanaraaste.

5. Sulata lettupannun koloissa nokare rasvaa ja paista pihvit molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut