Etlarin eväät: Raejuusto-hedelmäsalaatti

Pidä lämpimässä säilyvät vihannekset, kuten tomaatit ja hedelmät näkyvillä. Esimerkiksi kauniille vadille kootut hedelmät ovat kuin kukkakimppu, joka tuo väriä pöytään.

Raejuusto-hedelmäsalaatti

1 prk (200 g) raejuustoa

1 banaani

1 omena

2 dl rypäleitä

1 tlk (140 g) ananasrenkaita omassa liemessään

2 rkl mantelilastuja

1. Valuta raejuustosta neste pois.

2. Kuori banaani.

3. Avaa ananaspurkki ja kaada mehu talteen.

4. Paloittele hedelmät paloiksi ja sekoita raejuuston sekaan.

5. Lisää ananasliemi.

6. Paahda mantelilastut pannulla varovasti.

7. Annostele salaatti kulhoihin.

8. Ripottele mantelilastut päälle.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut