Etlarin eväät: Uuniperunat tonnikalatäytteellä

Yhdessä valmistettu ja nautittu ateria lisää yhteenkuuluvuutta ja hyvinvointia.

Uuniperunat tonnikalatäytteellä

4 rosamundaperunaa

täyte:

1 prk tonnikalaa

pala purjoa

200 g valkosipulituorejuustoa

0.5 dl maitoa

sitruunapippuria

0,5 dl tuoretta tilliä hienonnettuna

1. Valmista tonnikalatäyte. Valuta tonnikala. Halkaise, huuhtele ja hienonna purjo.

2. Notkista tuorejuusto maidolla. Lisää tonnikala, purjo ja mausteet ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Anna maustua kylmässä hetki.

3. Pese, kuivaa ja pistele perunat haarukalla.

4. Laita perunat vuokaan ja kypsennä uunissa 200 asteessa, noin 45-60 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä.

5. Leikkaa perunoiden päälle ristiviilto terävällä veitsellä ja purista reunoista jolloin peruna aukeaa kauniisti.

6. Laita päälle tonnikalatäytettä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut