Etlarin eväät: Uunilohta pinaattikastikkeessa

Siivoaminen lisää kodin viihtyvyyttä ja kotona on mukava olla, kun se on puhdas.

Uunilohta pinaattikastikkeessa

1 kirjolohifilee (n.700g)

2 rkl sitruunamehua

suolaa

mustapippuria

1 sipuli

1 rkl öljyä

1 pussi (150 g) pakastepinaattia

2 ½ dl ruokakermaa

1. Huuhdo lohifilee kylmällä, juoksevalla vedellä ja nosta se uunivuokaan.

2. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.

3. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä sipulia hetki, lisää pinaatti ja kerma.

4. Kuumenna kastike, mausta suolalla ja kaada uunivuokaan kalafileen päälle.

5. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia tai kunnes kala on kypsä.

6. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita ja salaattia.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut