Etlarin eväät: Jauheliha-spagettipaistos

Voit valmistaa paistoksen myös eilisestä jauhelihakastikkeesta ja spagetista.

Jauheliha-spagettipaistos

1 pss pätkäspagettia

400 g jauhelihaa

1 sipuli

1 paprika

suolaa, valkopippuria, paprikajauhetta, mustapippuria, oreganoa

1 prk paseerattua tomaattia

2 dl vettä

2 dl ruokakermaa

2 rkl ketsuppia

juustoraastetta

1. Keitä spagetit ohjeen mukaan. Valuta.

2. Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta jauheliha.

3. Lisää paseerattu tomaatti, suikaloitu paprika, vesi, kerma, sekä ketsuppi.

4. Anna hautua vähän aikaa.

5. Kaada spagetit ja jauhelihaseos vuokaan, sekoita hyvin keskenään.

6. Ripottele pinnalle juustoraaste ja paista 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.