Etlarin eväät: Rapeat perunankuoret, Kaurafraiche dippi

Kivaa naposteltavaa pyhäinpäivän aatoksi! Kuori veitsellä vaikkapa perunasoseen menevistä perunoista hieman paksumpia viipaleita ja hyödynnä ne sipseiksi.

Rapeat perunankuoret

perunoita

rypsiöljyä

suolaa, yrttejä

1. Leikkaa hyvin pestyt perunat veitsellä karkeiksi, paksuiksi kuorisiivuiksi.

2. Laita kulhoon ja valuta öljy ja mausteet päälle, sekoita.

3. Levitä kuorisiivut uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa noin 25-30 minuuttia 225°C.

Kaurafraiche dippi

1 purkki kaura creme fraichea

0,5 dl hienonnettua ruohosipulia

2 tl sinappia

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

mustapippuria

1. Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja anna maustua jääkaapissa hetki.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.