Etlarin eväät: Puolukkavaahto

Vahapintaiset ja tummanvihreät lehdet, punaiset mehukkaat marjat ja taustalla jäkälää – mitä ihanin väriyhdistelmä syysaurinkoisessa metsässä.

Puolukkavaahto

2 dl puolukoita

2 dl kuohukermaa

1 dl valmista kinuskikastiketta

koristeeksi: puolukoita

1. Soseuta puolukat. Vaahdota kerma.

2. Lisää vaahtoon kinuskikastike ja jatka vatkaamista.

3. Sekoita puolukkasurvos varovasti vaahdon joukkoon.

4. Lusikoi vaahto annosmaljoihin.

5. Koristele kokonaisilla puolukoilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.