Etlarin eväät: Kurpitsa-sienivuoka

Kangashaperon maku on raakana hiukan kirpeä mutta kypsennettäessä kirpeys häviää ja siitä tulee miedon, hyvän makuinen sieni, joka miellyttää useimpia.

Kurpitsa-sienivuoka

600 g kesäkurpitsaa

2 dl kypsennettyjä sieniä, esimerkiksi tatteja tai haperoita

100 g tuorejuustoa

1 kananmuna

vajaa 1 tl suolaa

hiukan mustapippuria

ripaus timjamia

1. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi ja sekoita joukkoon sienet.

2. Lisää joukkoon muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

3. Lusikoi seos voideltuun vuokaan ja kypsennä uunissa 200°C:ssa noin 40 minuuttia.

4. Anna vetäytyä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.