Etlarin eväät: Jauhelihapihvit

Helppo arkiruoka valmistuu nopeasti tutuista ruoka-aineksista ja maistuu hyvälle.

Jauhelihapihvit

500 g jauhelihaa

1 dl korppujauhoja

2 dl vettä tai kermaviiliä

1 sipuli

1 kananmuna

1 tl suolaa

1 tl mustapippuria

1 tl jauhelihamaustetta

1 tl paprikajauhetta

(valkosipulinkynsi)

1. Sekoita korppujauho ja neste kulhossa. Hienonna sipuli ja lisää joukkoon.

2. Lisää kanamuna, mausteet ja jauheliha.

3. Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Muotoile taikinasta pihvejä. Tee 8 suurta tai 14 keskikokoista pihviä uunipellille.

5. Kypsennä pihvit 225 asteessa 15-20 minuuttia.

6. Tarjoa perunoiden, kastikkeen ja salaatin kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.