Etlarin eväät: Kukkakaalipizza

Pizzapohjan voi valmistaa kukkakaalista kokonaan ilman jauhoja. Täytteeksi voi sujauttaa makuja oman maun mukaan.

Kukkakaalipizza

1 (n. 400 g) kukkakaali

2 kananmunaa

1,5 dl juustoraastetta

täytteet:

1 dl paseerattua tomaattia

1 (125 g) mozzarellajuustoa

10 kirsikkatomaattia

ripaus suolaa ja pippuria

tuoretta basilikaa

1. Raasta kukkakaali tai aja tehosekoittimessa pieneksi muruksi.

2. Sekoita murun sekaan kananmunat ja juustoraaste.

3. Muotoile seos leivinpaperin päälle pizzapohjaksi, paista uunissa 200 asteessa n.20 minuuttia.

4. Ota pohja uunista, lisää sen päälle paseerattu tomaatti, viipaloitu mozzarella, halkaistut kirsikkatomaatit, suola sekä pippuri ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia.

5. Ripottele pitsan päälle tuoretta basilikaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.