Etlarin eväät: Broileri-kasvispata

Hunaja sopii hyvin yhteen erilaisten ruokien kanssa ja korostaa muiden ruoka-aineiden aromeja.

Broileri-kasvispata

400 g broilerin suikaleita

suolaa, curryä, mustapippuria

3 dl kanalientä

1 pieni kesäkurpitsa

1 rkl öljyä

1 sipuli

2 punaista paprikaa

½ sitruunan mehu

1 rkl hunajaa

1 rkl soijakastiketta

1. Pese ja suikaloi kasvikset, kuori ja hienonna sipuli.

2. Ruskista broilerisuikaleet kevyesti öljyssä pannulla, mausta suolalla, curryllä ja pippurilla.

3. Lisää pannulle kasvikset.

4. Lisää sitruunamehu, hunaja, soijakastike ja kanaliemi.

5. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia.

6. Tarkista maku ja kypsyys.

7. Tarjoile keitetyn kokojyväriisin ja salaatin kanssa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut