Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuliko kotiseudun uutiset luettua viime viikolla? Testaa tietosi uutisvisassa

Hollolalaisnaisen unelmakaupat - myi 70 miljoonan dollarin asunnon

Hollolan Salpakankaalta lähtöisin oleva kiinteistönvälittäjä Katia De Los Reyes teki hiljattain unelmakaupat. Hän etsi, tinki ja voitti 70 miljoonan dollarin hintaan asiakkaalleen Beverly Hillsin kukkuloiden komeimman ökyasunnon. Ostaja oli ruotsalainen pelimiljardööri Markus Persson, hänkin äitinsä puolelta suomalainen.

Saamastaan välityspalkkiosta Katia De Los Reyes ei suostu puhumaan. Sen verran hän paljastaa, että ainakin hetkeksi rahahuolet voi unohtaa.

Yleensä amerikkalaisissa kiinteistökaupoissa välityspalkkio on kuuden prosentin luokkaa, jonka ostajan ja myyjän edustajat jakavat keskenään.

Katia De Los Reyes eli entinen Katja Vallin lähti Salpakankaalta maailmalle vuonna 1992. Kaukokaipuu iski, ja tyttö suuntasi puoleksi vuodeksi Los Angelesiin puolituttujen luokse. Samalla tiellä hän on edelleen.

Mitä sitten 70 miljoonalla irtoaa?

Ainakin 15 vessaa, joissa kaikissa liki 6 000 dollarin pöntöt, oma karamelliseinä, tequila- ja samppanjabaari. Kahdeksan makuuhuonetta, kuntosali ja 24 hengen ruokailutilat. Siinä sinkkumiehen kelpaa asustella.

Katso, millaisen lukaalin Katia De Los Reyes pelimiljardöörille löysii!