Etlarin eväät: Pesto-jauhelihakastike

Runsaasti basilikaa sisältävä pesto tuo raikkaan tuulahduksen kesän vihreästä yrttimaasta.

Pesto-jauhelihakastike

400 g paistijauhelihaa

1 sipuli

2 valkosipulin kynttä

2 dl vettä

3-4 rkl pestoa

1 prk (70g) tomaattisosetta

suolaa, mustapippuria

4 tippaa tabascoa

2 dl ruokakermaa

1. Pilko sipuli pieneksi.

2. Paista jauheliha ruskeaksi, mausta suolalla ja pippurilla.

3. Lisää sipulisilppu ja kuullota kunnes sipuli on läpikuultavaa.

4. Lisää tomaattisose, murskatut valkosipulit, mausteet, vesi ja pesto.

5. Lisää ruokakerma.

6. Sekoita ja anna kiehua muutama minuutti.

7. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.

8. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.