Etlarin eväät: Broileri-parsakaalipasta

Pasta imee kypsyessään itseensä muista aineksista makua ja samalla pastasta irtoava tärkkelys sakeuttaa keitinlientä kastikkeeksi.

Broileri-parsakaalipasta

1 sipuli

2 valkosipulin kynttä

1 parsakaali (n. 400g)

2 rkl öljyä

n. 300 g broilerin fileesuikaleita

½ tl kurkumaa

1 tl paprikajauhetta

300 g täysjyväpastaa

8 dl vettä

1 kasvis- tai kanaliemikuutio

2 dl pakasteherneitä

n. 70 g tuoretta tai pakaste pinaattia

mustapippuria, suolaa

1. Kuori ja hienonna sipulit. Paloittele parsakaali, nuppu osa hieman suuremmiksi paloiksi kuin varsi.

2. Kuumenna öljy kattilassa, lisää broilerit ja paista hetki.

3. Lisää sipulit, kurkuma ja paprikajauhe. Kääntele ja lisää tarvittaessa samalla tilkka vettä.

4. Lisää kattilaan parsakaalit, pasta, vesi ja liemikuutio ja keitä kannen alla välillä sekoittaen noin 8 minuuttia.

5. Lisää vielä herneet, pinaatti, mustapippuria sekä suola, kääntele ja anna tekeytyä vielä pari minuuttia.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut