Etlarin eväät: Tyrni-valkosuklaapannacotta

Uudenvuoden tarjottavat voi olla helppoa sormiruokaa tai juhlavampaa kauniin kattauksen kera. Hyvää Uutta Vuotta 2021!

Tyrni-valkosuklaapannacotta

2 dl kermaa

1-2 rkl sokeria

100g valkoista leivontasuklaata

0,75 dl tyrnitäysmehua

koristeeksi:

kermavaahtoa

tyrnimarjoja tai granaattiomenan siemeniä

1. Kiehauta kerma ja sokeri kattilassa.

2. Siirrä kattila pois levyltä. Paloittele suklaa kattilaan ja sekoita tasaiseksi.

3. Sekoita hieman jäähtyneeseen kermaseokseen tyrnitäysmehu.

4. Jaa seos annoslaseihin. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli.

5. Koristele annokset kermavaahdolla ja tyrnimarjoilla.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut