Etlarin eväät: Tonnikalakastiketta ja pastaa

Pasta lisätään aina kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Tarkista pakkauksesta keittoaika ja varo keittämästä liian kypsäksi, pastan tulee tuntua kiinteältä purtaessa.

Tonnikalakastiketta ja pastaa

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

200 g herkkusieniä

1 rkl öljyä

2 tl yrttisekoitusta

1 tl hunajaa

2 rkl chilikastiketta

1 tlk (500 g) tomaattimurskaa

1 kalaliemikuutio

2 prk tonnikalaa

mustapippuria, suolaa

350-400 g täysjyväpastaa

tuoretta basilikaa, juustoraastetta

1. Kuori ja hienonna sipulit. Puhdista ja pilko sienet.

2. Kuullota sipuli öljyssä, lisää herkkusienet ja haihduta hiukan.

3. Lisää tomaattimurska, mausteet ja tonnikala ja hauduta noin 10 minuuttia.

4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada vesi pois.

5. Sekoita pasta kastikkeeseen. Koristele hienonnetulla basilikalla. Laita tarjolle juustoraastetta.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut