Mistä tänään puhutaan?
Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.
Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.
ESS:n kesälehti on ilmestynyt. Lue se tästä!
Rouheaa suutuntumaa keittoon saa krutongeilla jotka valmistuvat hieman kuivahtaneesta leivästä.
7 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
250 g sulatejuustoa
2 dl ruokakermaa
1 dl suurustetta vaaleille kastikkeille
½ dl hienonnettua persiljaa
mustapippuria, (suolaa)
1. Kuumenna vesi ja lisää liemikuutio joukkoon.
2. Lisää kiehuvaan liemeen kuutioitu juusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.
3. Lisää ruokakerma ja kuumenna.
4. Suurusta ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
5. Maista ja mausta pippurilla. Lisää joukkoon persilja.
4 dl leipäkuutioita
2 rkl öljyä
rosmariinia, suolaa, 1 murskattu valkosipulin kynsi
Sekoita kulhossa öljy ja mausteet, lisää leipäkuutiot joukkoon. Levitä leipäkuutiot uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda kuutioita uunissa 200 asteessa noin 5-10 minuutin ajan. Anna leipäkuutioiden jäähtyä pellillä.
Mainos: Kempower Oyj
Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.
Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.