Etlarin eväät: Kana-ananashampurilainen

Kotoinen hampurilainen valmistuu hyvistä tuoreista raaka-aineista ja saa raikasta makua coleslaw-salaatista eli kaalisalaatista.

Kana-ananashampurilainen

4 sämpylää

4 pientä broilerin rintafileetä

broilerimaustetta, suolaa, pippuria

4 ananasrengasta

tomaattia, sipulia, lehtisalaattia

coleslawsalaattia

1. Halkaise sämpylät keskeltä ja paahda ne rapeiksi pannulla tai uunissa.

2. Paista broilerin fileet mehukkaan kypsiksi ja mausta. Nostele myös ananasrenkaat lämpimälle pannulle.

3. Viipaloi tomaatti sekä sipuli.

4. Kokoa lämmitetyn sämpylän pohjapuolelle salaattia, viipaloitua broilerinrintafileetä, ananasta, tomaattia, sipulirenkaita ja coleslawsalaattia, nosta päälle toinen sämpylän puolikas.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.