Etlarin eväät: Puolukka-talkkunahyve

Runsaskuituinen ja aromikas talkkuna sopii mainiosti piimän, viilin, mehukeiton tai hyveen joukkoon.

Puolukka-talkkunahyve

2 ½ dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

½ dl talkkunaa

2 dl sokeroimatonta puolukkasurvosta

½ dl sokeria

2 tl vaniljasokeria

1 tl kanelia

1. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi.

2. Sekoita muut aineet vaahtoon ja jaa annosmaljoihin.

3. Koristele puolukoilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.