Etlarin eväät: Lindströminpihvit hirvenlihasta

Raaka hirvenliha säilyy pakastimessa hyvänä runsaan vuoden. Muistisääntönä voikin pitää, että ennen kuin uusi metsästyskausi alkaa, edellisen kauden riista olisi käytetty.

Lindströminpihvit hirvenlihasta

500 g hirven jauhelihaa

200 g raastettua punajuurta (säilöttyjä)

1 kuutioitu sipuli

1 kananmuna

½ dl korppujauhoja

1 dl vettä

suolaa maun mukaan

1 tl mustapippuria

1. Sekoita korppujauhot ja vesi, anna imeytyä noin 5 minuuttia.

2. Raasta punajuuret ja kuutioi sipuli, lisää ne seokseen. Lisää kaikki loput aineet, sekoita hyvin.

3. Muotoile taikinasta pihvejä ja laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

4. Paista 225° uunissa noin 20-25 minuuttia. Tarkista kypsyys.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.