Etlarin eväät: Kylmäsavulohipasta

Kylmäsavulohen sijasta voit hyödyntää eiliset savukalan rippeet.

Kylmäsavulohipasta

400 g pastaa

2 rkl öljyä

0,5 punainen paprika

valkopippuria, paprikajauhetta

2 dl kermaa

2 dl vettä

150 g kylmäsavulohta

1 limetin mehu

0,5 tl suolaa

pala purjosipulia

1 dl tuoretta tilliä hienonnettuna

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan.

2. Pastan kiehuessa pese ja pilko paprika ja hienonna purjo.

3. Kuullota kasviksia ja mausteita öljyssä muutama minuutti.

4. Lisää kerma, limetin mehu, vesi ja suola. Anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että kasvikset kypsyvät.

5. Lisää lopuksi suikaloitu kylmäsavulohi ja kypsä, valutettu pasta.

6. Sekoita ja viimeistele tillillä. Tarjoile limelohkojen kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.