Etlarin eväät: Jauheliha-porkkanapihvit

Porkkanaraaste tuo väriä, mehevyyttä ja kuituja jauhelihapihviin.

Jauheliha-porkkanapihvit

400 g naudan jauhelihaa

2 porkkanaa

1 dl vettä tai maitoa

½ dl korppujauhoja

1 kananmuna

suolaa, mustapippuria

jauhelihamaustetta

1 dl persiljaa silputtuna

1. Raasta kuoritut porkkanat hienoksi raasteeksi.

2. Mittaa kulhon pohjalle vesi tai maito ja sekoita siihen korppujauhot.

3. Anna turvota hetki.

4. Sekoita joukkoon jauheliha, porkkanaraaste, muna, hienonnettu persilja ja mausteet.

5. Taputtele taikinasta kostutetuin käsin 10 ohutta pihviä leivinpaperin päälle uunipellille.

6. Paista uunissa 225°C:ssa noin 10-15 minuuttia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.