Nakukuvia esimieheltä, stalkkereita ja muut hirveät Tinder-kokemukset

Saara Larkio

Tinderissä on solmittu jo kahdeksan biljoonaa kontaktia, firma twiittasi kesällä 2015. Näistä kohtaamisista läheskään kaikki eivät ole menneet putkeen. Independent kokosi AskReddit -viestiketjuun tulleiden 4 000 kommentin joukosta huvittavimmat ja oudoimmat Tinder-kokemukset. Uskokoon ken haluaa.

1. Serkun kanssa tuli match.

2. Mies sai kutsun Tinderissä tapaamansa naisen juhliin. Paikan päällä kävi ilmi, että juhlissa oli vain miehiä, kaikki naisen Tinderissä tapaamia.

3. "Kaverini ei ole fiksuimmasta päästä. Hän haki pimun mukaansa ja he ajoivat motelliin. Huoneelle kävellessään pimu sanoi, että unohti kukkaronsa autoon, voisiko hän käydä hakemassa sen? Kaverini sanoi, että toki se sopii, ja heitti naiselle auton avaimen. Viisi minuuttia myöhemmin kaverini tuli motellihuoneesta ulos ihmetellen, missä on nainen, ja missä on auto. Poliisi löysi auton viikkoa myöhemmin, mutta naista ei ilmeisesti koskaan saatu kiinni."

4. "Sain Tinder-viestin puhelimeeni. Tajusin, ettei minulla ole Tinderiä, vaan pitelen kädessäni tyttöystäväni puhelinta."

5. Tinderissä tavattu nainen vaikutti ensin lupaavalta, mutta alkoi sitten vitsailla haluavansa tappaa miehen. Kun "vitsit" eivät loppuneet, ja nainen kertoi pitävänsä aina haulikkoa huoneessaan, mies päätti lopettaa tapailun. Seuraavat kolme viikkoa nainen vainosi miestä jatkuvilla soitoilla, ilmestymällä miehen työpaikalle ja asunnolle, ja saattoi koputtaa miehen oveen puoli tuntia putkeen. Kun mies ei vastannut, nainen siirtyi makuuhuoneen ikkunan taa koputtelemaan. Lopulta nainen antoi periksi ja katosi miehen elämästä.

6. Kaverin Tinder-kokemuksia: Mies, joka toi äitinsä mukanaan ensitreffeille. Mies, joka kehuskeli varastaneensa rahaa pikkusiskonsa säästöpossusta, mutta silti naisen piti maksaa illallinen. Mies, joka oli valvotussa ehdonalaisessa, ja muuttui ahdistelevaksi hirviöksi parien treffien jälkeen. Ja nämä kaikki kokemukset tapahtuivat siis samalle naiselle.

7. "Sain matchin viehättävän tytön kanssa, joka lähetteli itsestään alastonkuvia. Seuraavana päivänä menin ravintolaan, jossa olin juuri aloittanut työskentelyn ja kävi ilmi, että nakukuvia lähetellyt tyttö oli harjoitteluani ohjaava vuoroesimies."

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut