Etlarin eväät: Vihertävä wokki Quorn-kuutioilla

Kasvisten käyttöä lisäämällä jokainen voi kohentaa ruokavaliotaan ja varmistaa vitamiinien, kivennäis- ja hivenaineiden sekä kuidun saannin.

Vihertävä wokki Quorn-kuutioilla

0,5 vihreä paprika

2 porkkanaa

2 isoa lehtikaalin lehteä

1 sipuli

iso kourallinen rucolaa

iso kourallinen babypinaattia

rypsiöljyä

200 g jäisiä Quorn-kuutioita

öljyä

0,5 dl maapähkinöitä

1 rkl seesaminsiemeniä

suolaa, mustapippuria

1. Pese kaikki kasvikset. Pilko paprika ja kuorittu porkkana suikaleiksi.

2. Silppua lehtikaalin lehdet ja hienonna sipuli.

3. Paista jäisiä Quorn-kuutioita pannulla tilkassa öljyä ainakin 12 minuutin ajan. Siirrä Quorn-kuutiot astiaan sivuun odottamaan.

4. Laita pannulle loraus rypsiöljyä ja lisää paprika- ja porkkanasuikaleet sekä hienonnettu sipuli.

5. Paista kevyesti ja lisää sen jälkeen silputtu lehtikaali, rucola ja babypinaatti sekä maapähkinät ja seesaminsiemenet. Lisää myös paistetut Quorn-kuutiot.

6. Anna paistua hetken ja mausta wokki suolalla ja mustapippurilla. Ohjeesta tulee 2 annosta. Tarjoile heti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.