Etlarin eväät: Kantarelli-pyttipannu

Keltavahvero eli kantarelli on parhaimmillaan tuoreeltaan valmistettuna ja maku vahvistuu kypsennettäessä.

Kantarelli-pyttipannu

0,8 kg keitettyjä perunoita

1 sipuli

1/2 l tuoreita kantarelleja

150 g palvikinkkua

suolaa, mustapippuria

hienonnettua persiljaa

rypsiöljyä

1. Puhdista kantarellit ja paista niitä öljytilkassa kunnes ne hieman ruskistuvat.

2. Lisää pannulle hienonnettu sipuli, puolitetut perunat ja kuutioitu palvikinkku.

3. Paista kunnes perunat saavat väriä.

4. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

5. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

6. Tarjoa raikkaan kaalisalaatin ja paistettujen kananmunien kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.