Etlarin eväät: Savukalatortillat

Kuumenna tortillat, sujauta savukalaa ja kasviksia väliin, kääräise rullalle ja nauti heti.

Savukalatortillat

300 g savukalaa

1/4 kerää jäävuorisalaattia

1-2 tomaattia

pala kurkkua

1 kesäsipuli varsineen

1 dl tilliä silputtuna

tortillalettuja

kastike:

2-3 dl ruokajogurttia

2 rkl sitruunamehua

0,5 tl suolaa, 1 valkosipulinkynsi murskattuna, 1 tl mustapippuria

1. Paloittele perattu savukala.

2. Pilko salaatti, kesäsipuli, kurkku ja tomaatti pieniksi kuutioiksi.

3. Lämmitä tortillat mikrossa. Jaa ainekset tortilloille.

4. Sekoita jogurtin joukkoon mausteet ja lisää jogurttia tortilloille.

5. Käännä yksi reuna osittain täytteen päälle ja kääri tortilla rullalle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.