Etlarin eväät: Mustaherukkavispipuuro

Edulliseen vispipuuroon voit kokeilla monia erilaisia marjoja sesongin mukaan.

Mustaherukkavispipuuro

1 l vettä tai mehua

1,5 dl mannasuurimoita

300 g mustaherukoita soseutettuna

1 dl sokeria

ripaus suolaa

1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää joukkoon ripaus suolaa.

2. Vatkaa mannasuurimot ohuena nauhana veteen.

3. Anna kypsyä 10 minuuttia hiljaa hautuen kannen alla välillä sekoittaen.

4. Soseuta mustaherukat esim. sauvasekoittimella.

5. Lisää sose kypsään puuroon. Sekoita.

6. Jäähdytä ja vatkaa kuohkeaksi.

7. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut