Etlarin eväät: Kesäletut

Kaada valmis taikina pulloon, näin annostelu pannulle on kätevää. Tarjoa letut kesän kypsyttämien marjojen kera.

Kesäletut

2 munaa

0,5 l maitoa

2,5 dl vehnäjauhoja

0,5 tl suolaa

0,5 dl sokeria

0,5 dl voisulaa tai juoksevaa margariinia

paistamiseen voisulaa tai juoksevaa margariinia

1. Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki. Lisää noin puolet maidosta ja jauhot. Sekoita huolellisesti ja lisää loput maidosta, suola, voisula ja sokeri.

2. Anna taikinan turvota vähintään tunti.

3. Kuumenna lettupannu kuumaksi ja levitä pannulle rasva.

4. Kaada taikinaa pannulle ja käännä kun lettu on hyytynyt ja toinen puoli saanut kauniin paistopinnan.

5. Tarjoa marjojen ja jäätelön kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut