Etlarin eväät: Rosmariininektariinit grillissä

Rosmariinin lehtien tuoksu on havupuumainen ja muistuttaa mäntyä ja suopursua. Maku on sekoitus salviaa ja timjamia.

Rosmariininektariinit grillissä

6 nektariinia

2 rkl voita

4 oksaa rosmariinia

2 tl fariinisokeria

Lisäksi: vaniljajäätelöä

Nyytteihin: foliota, leivinpaperia

1. Huuhtele ja lohko nektariinit.

2. Ota neljä foliopalaa ja laita niiden päälle samankokoiset palat leivinpaperia.

3. Jaa nektariinilohkot leivinpaperien päälle.

4. Lisää nektariinien päälle voinokare, muutama rosmariinin lehti ja ripaus fariinisokeria.

5. Sulje foliot nyyteiksi ja grillaa niitä 5–10 minuuttia.

6. Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.