Mistä tänään puhutaan?
Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.
Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.
ESS:n kesälehti on ilmestynyt. Lue se tästä!
Kukkien ja sadonkorjuun aika on palkitsevaa, silloin nautitaan oman puutarhan kauneudesta ja sadosta.
8 uuden sadon perunaa
1 l lihalientä
300 g nakkeja
400 g juureksia (naurista, palsternakkaa, selleriä, porkkanaa)
1 kesäsipuli varsineen
suolaa
mustapippuria
½ dl persiljaa
1. Kuori ja paloittele perunat ja juurekset.
2. Kuumenna lihaliemi ja lisää perunat ja juurekset. Anna kiehua 10 minuuttia.
3. Paloittele nakit 5-6 osaan.
4. Lisää nakit ja hienonnettu kesäsipuli, anna kiehua 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
5. Koristele keitto tuoreella silputulla persiljalla.
6. Tarjoa keitto leivän kera.
Mainos: Kempower Oyj
Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.
Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.