Etlarin eväät: Hunajaiset naurislohkot

Nauris kasvaa nopeasti ja on herkullisimmillaan pienenä. Suuren nauriin malto on tikkumainen ja sitkeä.

Hunajaiset naurislohkot

nippu nauriita (4-5 kpl)

suolaa, pippuria, timjamia

2-3 rkl öljyä

1 rkl hunajaa

1 rkl sitruunamehua

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pese ja kuori nauriit tarvittaessa. (jos nauriin kuori on ohut, voi paahtaa myös kuorineen)

3. Lohko nauriit ja laita kulhoon.

4. Sekoita suola, pippuri, timjami, öljy, hunaja ja sitruunamehu keskenään ja valuta lohkojen päälle.

5. Sekoita ja kaada lohkot uunipellille leivinpaperin päälle.

6. Paahda uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes nauriit ovat rapsakan kypsiä.

7. Kääntele kerran paiston aikana. Tarjoa kuumana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.